Blog & Roll 2. 2 si ceva. Fix!

Dragii mosului, declar in mod oficial ca am comis-o! Epic si liric, in acelasi timp, simultan si concomitent! Perseverenta mea in domeniul muzical a dat roade aseara, in Coyote, la Blog & Roll 2, unde am cucerit un premiu special, in fata unui public minunat, ce m-a aplaudat neasteptat de mult si de frenetic.  Am aflat abia la sfarsit de ce(intre timp ma tot verificam sa vad daca am ceva pe fata sau daca mi-am luat chilotii pe mine in stil Superman).

Dar destul despre mine pentru moment(in continuare refuz sa-mi fac hi5, nu mai insistati!). Costin(Google him ca eu nu stiu ce blog are) si Sorin(pe el cautati-l pe blog, prin evz si in librarii) au facut o treaba strasnica si au adunat o ceata de bloggeri neasptat de mare si de bine dispusa. Bine ca n-au dat jurnalistii onanisti cu bomba aseara in Coyote, ca ramanea tot greul bloggarelii bucurestene pe umerii firavi ai lui INconstantIN(marele absent nemotivat al serii in opinii mea). Un scurt mesaj pentru el: Frate Codreanule(sincer, nu-ti stiu prenumele) am plans lacrimi amarui si am baut beri asemnea, de suparare ca n-ai venit! Nu-ti mai zic de jalea din tabara feminina a blogosferei!

Am baut beri, cum spuneam, si schimbat pareri la masa cu Ahilosu(fan declarat al muzicii mele), Bogdan(un muzician aproape mai bun decat mine, spectaculos cu al sau La Bamba de aseara) si nu in ultimul rand, cu o domnisoara draguta si melomana(nu dam nume, dar salutam cu respect).  Socializat-am cu Marele Han Navalitor, Costin, McGogoo, Miruna(blonda care gandeste live si in scris), Sorin, Mirela, Dan Dumitrescu(candidatul meu preferat, musai de votat in Cloegiul 2), Sandy(vocea de aur a serii), tipul de la NewsBlog.ro(dator cu o poza) si Lamaie(vedeta serii in ochii mei). Am schimbat 2-3 cuvinte si amabilitati sincere cu Nihasa, Bobby, Zoso, Cabral(pardon, Nelu), Andrei Rosca, Buddha si Krossfire, dar mai erau multi pe care as fi vrut sa-i salut, dintre care ii mentionez cu stima pe Fluture, Sutu, CristeaChinezu si Petreanu(nici nu i-am zarit, am aflat de pe bloguri ca au fost acolo), Tudor si Eugen(aka Fredo&Pidjin, abslout bestiali la cantat si MULT mai tineri decat mi-i imaginam) si Gramo(unde gasiti filmari, dintre care v-o recomand pe prima, pe la minutul 8 si ceva).

Daca inceputul a fost liric, finalul a fost de-a dreptul epic! Premiul pentru cea mai comica prestatie i se acorda lui Vlaaad BogoooŞ! “Huh? De ce mi se poceste numele la microfon???” ma intreb nelinistit. Cica am fost cel mai comic interpret… Deci de asta aplaudati voi, bloggerilor!  Eu am pus sufletul meu de inginer hibrid in acel What a wonderfull world, de i-ar fi dat lacrimile de emotie si regretatului Louis Armstrong si voi v-ati amuzat? Bineeee… Eu ma asteptam la cel mai talentat interpret, dar am avut ghinionul sa fie alti 30 de tipi si tipe un pic mai talentati decat mine… Important e  ca seara a iesit bestial, in ciuda aglomeratiei excesive, cred ca talentele veritabile, cu tricou verde si VladBogos.ro scris pe spate, au fost remarcate!

Un mare... tricou!

Poze la Zoso, pe 100eyes.ro si la Cochinescu(de unde provine si capodopera de mai sus).

Inca o chestie si inchei. Premiul cel mare a fost castigat de Vlad Georgescu, care chiar are voce si prezenta scenica(care conteaza mai mult decat vocea, ca altfel nu castigam eu premiu). Maine va povestesc peste ce am dat cautandu-l pe gugal pe castigator, al carui nume l-am inteles gresit. Spectacol total, va promit!

28 thoughts on “Blog & Roll 2. 2 si ceva. Fix!”

 1. Yep, eu eram Shrek cel mare si verde cu numele scris pe tricou 🙂 data viitoare, vin si ma prezint civilizat, am zis.

 2. Sry ca nu s-a inregistrat tot, era o limitare de timp pe site-ul pe care am salvat inregistrarea (10 minute). Anyway, partea aia care incepe de la minutul 8 a fost pentru noi momentul serii! 🙂

 3. Pfuai!!! Deci, nu pot să cred! Nu ţi-ai făcut tricou cu “Cel mai urât blogger din România”. Damn! Şi eu la ce bun ţi-am mai făcut publicitate, fratele meu?

 4. Eu stiam ca esti talentat dar n-am zis nimic! A si inca ceva ma enerveaza chestia cu “Cel mai urat blogger din Romania!

 5. @News Blog – sublim!

  @Sebastian – Eu iti multumesc pentru poza 😀

  @Gramo – Si pentru mine tot momentul serii a fost. Dar macar exista dovezile faptelor mele. Thanks!

  @Bogdan – fara modelul tau nu as fi reusit:D

  @Eugen – Batrani RAU, am vazut! Aveti voci mature 😉

  @Gia – TU ai cantat cu adevarat. Si chiar nu stiam ca esti fata cu portocale 🙂 hello!

  @McGogoo – mai sunt nopti de povestit, eeee tiiimp

  @krossfire – eu am fost serios, dar am fost inteles gresit

  @alexx84 – nu-nteleg ce vrei sa zici :-w

  @INconstantIN – Nu facem din astea, intai crestem brandu si apoi lovim frontal!

  @mitzi – Nici sa nu zici ca se aude! 😀

  @Vlad Georgescu – Ziceam in general cu prezenta scenica, dar stai destul de bine. Feeling good is the key 😉

  @Vlad Bogos – Baaa! Lung comentariu ai mai scris!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *