Lăsați-ne să ne pregătim pentru Champions League!

Fluturaș, Împăratul maidanezilor, rupe tăcerea!

Puțini bucureșteni știu că huliții câini vagabonzi de pe străzile capitalei au de câteva zile un lider, în non-persoana dulăului Fluturaș, cel care lătrând cu bestialitate la un jandarm în timpul unei manifestații pro-Felix(un motan hoțoman si pârâcios), s-a auto-proclamat împărat al maidanezilor. Știrea a circulat cu viteza puricilor în întreaga comunitate maidaneză care acum speră la declararea unei arii protejate în zona parcului Herăstrău pentru a trăi în pace și înțelegere cu babele și onegistele care le asigură un trai la standardele UE.

Surse care au ales sa-si pastreze anonimatul au intrat în posesia unei scurte declarații pe care noul conducător al maidanezilor bucureșteni dorește să o facă publică:

În paralel cu ancheta oficială în urma incidentului din parcul Bordei, desfășurăm o anchetă proprie în care membrii comunității maidaneze vor fi aspru pedepsiți prin limitarea accesului acestora la pensionarii de care depindem cu toții. Vă asigur că se vor lua toate măsurile necesare pentru ca patrupedele să nu mai muște niciun român!

În altă ordine de idei, vă aduc aminte că echipa Steaua, chiar dacă nu e deloc aproape sufletelor noastre de câini, urmează să joace 3 meciuri de Champions League în București. Cine vă așteptați să slăbească forțele jucătorilor lui Shalke, Chelsea și Basel? Cine credeți că va reduce galeriile adverse la gemete de durere? Comunitatea maidaneză, bineînțeles. Vrem doar să fim lăsați de hingheri să ne facem treaba de câini români, într-o vreme când nu mai putem otrăvi fântânile și nici pârjoli pășunile, din cauza Uniunii Europene. 

Această nouă lumină asupra problemei câinilor vagabonzi din București poate schimba opinia celor care militează pentru exterminarea acestei minorități.

“Lăsa-ți-ne să ne pregătim pentru Champions League! Fotbalul românesc are nevoie de noi!” a mai declarat Fluturaș din scara de bloc unde se ascunde de furia hingherilor care nu țin cu România.

sursa foto