Weekend de reduceri la Nemira

Editura Nemira are reducerile specifice Black Friday inclusiv Sâmbătă și Duminică. Asta înseamnă că azi și mâine puteți face niște târguieli literare foarte bune pe site-ul lor.

Dacă aveți 100 de lei de cheltuit pe cărți weekend-ul ăsta, am ales pentru voi câteva pachete pe care fie le puteți dărui(veți avea ocazii, vine ACEA luna a anului), fie le puteți devora în vacanțele înzăpezite care urmează. Toate link-urile de mai jos sunt afiliate Profitshare, iar comisioanele generate vor fi donate către fundația Estuar, în sprijinul victimelor din Colectiv(am scris aici despre asta).

Dacă vă delectați cu science-fiction, Nemira e probabil editura voastră preferată:

  • Pachet Philip K. Dick – 93 de Lei – conține 4 romane hardcover: Furnica electica, Ubik, Timpul dezarticulat și Omul din castelul înalt.
  • Seria Ender’s Game, de Orson Scott Card – 63 de Lei – conține primele 4 volume ale seriei: Jocul lui Ender, Vorbitor în numele morților, Xenoxid și Copiii minții. Continuarea seriei este în pachetul Saga umbrelor(Umbra lui Ender, Umbra hegemonului, Umbra marionetelor, Umbra Uriașului), pe care îl găsiți la 56 de lei.
  • Pachet Odiseea, de Arthur C. Clarke – 78 de Lei – conține 2001:Odiseea spațială, 2010: A doua odisee, 2061: A treia odisee și 3001: Odiseea finală. Am scris despre începutul meu în SF, cu prima carte a seriei, aici.

NemiraBF

Tot în zona SF, dar cu mult umor pe deasupra, aveți Pachetul Ghidul autostopistului galactic, la 36 de lei, care conține Ghidul autostopistului galactic, de Douglas Adams și romanul și încă ceva…, de Eoin Colfer.

Pasionații de thriller/horror au Pachetul Stephen King, care, pentru 72 de Lei, le aduce 3 romane: Christine, Shinning și Carrie. Am scris despre una dintre cele două întâlniri ale mele cu domnul King, cu romanul Sub dom.

La Nemira, tot sub 100 de lei, găsiți și două pachete(primul 83 și al doilea 92 de Lei) de romane ale danezului Sven Hassel. Omul pretinde că a fost soldat în armata nazistă, pe frontul de Est, în Al Doilea Război Mondial, afirmație controversată în lumea literară, dar care nu face romanele lui mai puțin interesante. Hassel oferă perspectiva inversă sutelor de cărți scrise de englezi sau americani despre război, eu am citit Monte Casino, Gestapo și Legiunea Blestemaților, toate cu plăcere, sunt lecturi ușoare și incitante.

V-am trimis la vânătoare de chilipiruri, dar aruncați un ochi pe toate colecțiile Nemira, sunt la reducere 55% azi și mâine. Eu mi-am luat acum câteva săptămâni colecția Dune(primele 6 romane), acum o găsiți la 116 lei. Comenzile peste 150 de Lei au și transport gratuit, așa că profitați de reducerile Nemira și faceți-vă stocul de literatură pentru iarnă.

Toate comisioanele venite din vânzarea unor cărți din link-urile afiliate de mai sus vor fi donate victimelor din Colectiv, prin fundația Estuar.

One thought on “Weekend de reduceri la Nemira”

  1. Am achizitionat Pachetul Odiseea, de Arthur C. Clarke si pot doar sa spun ca sunt foarte multumita, citesc blogul tau de foarte mult ti apreciez ofertele cu care ne faci pe plac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *