O idee pentru weekend cu copiii: Bucharest Science Festival 2017

Prietenii de la Asociația Secular-Umanistă din România, alături de Planeta științei, continuă să facă mici minuni în întunericul dens care s-a lăsat peste țara asta. Una dintre ele, aflată deja la a cincea ediție, Bucharest Science Festival 2017.

Pentru că festivalul e deja în desfășurare și eu m-am trezit suficient de târziu cât să pierd dezbaterea despre exploratorii din literatura SF, vreau să vă recomand vouă câteva dintre evenimentele mișto de la BSF, de sâmbătă și duminică: 3 pentru copii și 3 pentru adulți.

Evenimente la Bucharest Science Festival pentru copii

  1. Atelierele micilor chimiști (3 sesiuni, de la 10:00, 11:15 și 12:30, pe Polizu 1-7, în sediul Facultății de Chimie din UPB).
  2. O oportunitate de a construi cu piese LEGO modele speciale Liftul – masa, gravitația, Albert Einstein, Isaac Newton (sâmbătă, 10-11:15) și Marele Canion – legea inerției (sâmbătă, 10-11:15), ambele pe Făinari 45A, la club IGLOO.
  3. Descoperă lumea liliecilor (19:00, la Antipa).

Evenimente la Bucharest Science Festival pentru oameni mari sau chiar adulți

  1. Tehnici de baza de prim ajutor în Caravana “Fii pregătit” (sâmbătă, 13:00-18:00, Librăria Humanitas Cișmigiu și duminică de la 12 la 18, la Muzeul de Geologie, pe Kiseleff 2), cu participarea SMURD și ISU București).
  2. O dezbatere despre profilul psihologic al românilor (sâmbătă, 17:00, Librăria Humanistas Cișmigiu, însuși Daniel David și Corina Negrea de la Radio România Cultural).
  3. Urzeala vaccinurilor: războaiele imunității în România de azi (duminică, 17-19, la Humanitas Kretzulescu, pe Calea Victoriei 45-47).

Găsiți aici programul complet al festivalului. Întrebați-mă orice, vă răspund sau vă pun în legătură cu organizatorii. Da, am genul ăsta de influență…

Mergeți la BSF 2017, oameni buni!

Bucharest Science Festival 2017 există pentru că AgroBiotechRom, BCR, BASF, Clico.ro, System Plus,Institutul Francez din România și Institutul Polonez sponsorizează acest proiect. Rogalski Damaskin este partenerul de comunicare, iar branding-ul e făcut de Funvertising.

PS: Ca de obicei, vin târziu cu informația asta, dar sper că nu prea târziu și mai e cineva prin București să se bucure de minunea BSF 2017.

Dacă vă place ce scriu, vă mulțumesc. Blogul are o pagină de Facebook, unde vă puteți exprima aprecierea în mod democratic, chiar și mai mulți deodată. Mă puteți urmări și pe Twitter, unde dau adesea ora exactă în domenii de activitate pe care nu le cunosc.