Ce citesc

Am trăit mulți ani cu impresia că citesc prea puțin, dar mi-am dat seama că fiecare lectură își alege vremea și că oricât m-aș grăbi, nu voi termina niciodată opera umanității. Și de ce aș vrea să fac asta? Nu am fi cu toții mai singuri dacă într-o zi ne-am trezi că am citit toate cărțile?

Pe contul meu de pe minunata reța anti-socială GoodReads am adunat cărțile pe care le-am citit în ultimii ani. Pentru multe dintre ele puteți citi recenziile mele pe tag-ul Cărți, iar dacă aveți nevoie de o recomandare, mă găsiți aici

Pe tag-ul de lecturi scurte găsiți recomandările mele de articole de lungime medie(de la câteva sute la câteva mii de cuvinte), împreună cu scurte descrieri. Sunt texte de jurnalism narativ, analize economice sau sportive și povești care m-au mișcat și pe care le colecționez pe contul de Pocket. Eu le citesc pe Kindle, cu ajutorul extensiei de Chrome Send to Kindle, ceea ce vă doresc și vouă.

4 replies added

  1. BookAlarm September 4, 2015

    Să știi că de multe ori când sunt între cărți, între rânduri, între recomandări, ajung pe pagina asta, iar de aici pe contul tău de GoodReads. Mă ajută să știu de ce mă apuc sau măcar să mai adun lecturi pe wishlist. 🙂 (Oana de la BookAlarm)

  2. Vlad September 4, 2015

    Oana, îţi mulţumesc pentru încredere. Sper că n-am cum să o dezamăgesc pentru că nu recomand şi nu citesc aiurea. Timpul meu pentru lectură, dintre meseria de tată-soţ şi cea de IT-guy, e tare limitat, aşa că sunt foarte atent cu alegerile mele. Do come again 🙂

  3. BookAlarm September 5, 2015

    Vin negreșit, ești în lista mea de mai mult timp. Mă bucur să facem ping-pong de felul ăsta, chiar dacă virtual. Apropo, la BookAlarm.ro pregătim o ”jucărie” pentru cititorii înrăiți, dă-mi de veste la salut@bookalarm.ro dacă vrei să afli despre ce e vorba. Fără spam că nici mie nu-mi place deloc. 🙂 (Oana de la BookAlarm)

Leave your comment